logoWelkom!


Welkom op de pagina van BBI® Voor het begin van de test is het raadzaam om volgende aanwijzingen zorgvuldig te lezen.

Belangrijke aanwijzingen

Gelieve in te loggen door middel van het invoeren van de PIN en TAN welke je hebt verkregen van uw instructeur. Bij het klikken op de knop "Start" zal de test beginnen.

Met de eerste vragenlijst vragen we naar uw persoonlijke gegevens, die anoniem zullen worden opgeslagen. Nadat deze gegevens zijn verzameld zal de test met betrekking tot uw voorkeuren in gedrag en acties starten.Voor verdere informatie kunt u de FAQ (Frequently Asked Questions) raadplegen die u boven in de menubalk vindt.

Elke keer als een nieuwe pagina wordt geopend, zal u instructies krijgen bovenaan de pagina die uitleggen hoe elke test af te leggen. Tijdens de test wordt u automatisch op de hoogte gebracht als er bepaalde gegevens ontbreken of vragen onbeantwoord blijven.

De test mag maximaal 2 uur duren. De resterende tijd wordt getoond in de linkerbovenhoek van elke test. Wees ervan bewust dat alleen volledig ingevulde testen zullen leiden tot een passend resultaat en evaluatie. Indien u de testen niet binnen de 2 uur kan afleggen zullen deze niet beoordeeld kunnen worden.

Gelieve uw browser (Mozilla Firefox, Internet Explorer etc.) niet te sluiten tijdens de test. Als u uw browser toch gesloten hebt kunt u verdergaan door te klikken op "Start/Voortzetting test".