logoBine ati venit!


Bine ati venit pe pagina BBI® Inainte sa incepeti testul va recomandam sa cititi cu atentie instructiunile urmatoare:

Instructiuni

Va rugam sa va logati folosind user-ul si parola pe care le-ati obtinut de la instructorul dumneavoastra. Dupa ce apasati butonul “Start/ incepeti testul” va incepe colectarea datelor.

Chestionarul initial este utilizat pentru colectarea datelor personale, care vor fi salvate intr-un profil anonim. Pentru mai multe informatii puteti vizita sectiunea de Intrebari Frecvente pe care o gasiti in meniul de mai sus. Dupa ce datele au fost colectate va incepe testul referitor la preferintele dumneavoastra cu privire la comportamente si actiuni.

De fiecare data cand o pagina noua este deschisa veti gasi instructiuni despre completarea fiecarui test in partea superioara a paginii. Cand completati testul veti fi informati in mod automat daca ati omis anumite date sau daca nu ati raspuns la toate intrebarile.

In total aveti 2 ore sa finalizati testele. Timpul ramas va fi afisat in coltul din stanga sus al paginii. Va rugam sa aveti in vedere faptul ca numai testele complete vor conduce la rezultate si evaluari relevante. Daca nu veti termina testele in cele 2 ore alocate, acestea nu vor putea fi evaluate.

Va rugam sa nu inchideti browserul (Mozilla Firefox, Internet Explorer etc.) in timpul testului. Daca totusi ati facut acest lucru puteti continua testul prin apasarea butonului “Start/ Incepeti testul”. Inca o data, va rugam, verificati sectiunea de Intrebari Frecvente daca exista neclaritati.