logoDobrodošli!


Dobrodošli na domači spletni strani BBI® Preden pričnete z reševanjem testa, priporočamo, da si podrobno preberete sledeča pomembna navodila.

Pomembna navodila

Prosimo, prijavite se z vnosom kod PIN in TAN, ki vam jih je podal inštruktor. S klikom na gumb "Začni / nadaljuj s testom" se bo pričelo zbiranje podatkov.

Ta začetni vprašalnik je namenjen ugotovitvi vaših osebnih podatkov, ki bodo anonimno shranjeni. Za več informacij kliknite v zgornjem meniju na FAQ, kjer se nahajajo odgovori na pogosto zastavljena vprašanja. Po shranitvi prvih podatkov se bo pričel test o preferencah vaših dejanj in načinov obnašanja.

Vsakič, ko se odpre nova stran, boste na vrhu strani našli navodila, kako rešiti vsak test. Med reševanjem testov boste avtomatično opozorjeni, če bodo kakšni podatki manjkali ali bo kako vprašanje neodgovorjeno

Za rešitev vseh testov imate na voljo dve uri časa. Preostali čas bo prikazan v zgornjem levem kotu vsake strani testa. Pomnite, samo popolnoma izpolnjeni testi bodo vodili do primernega rezultata in ocenitve Če vseh testov niste zmožni rešiti v dveh urah, potem vaš preizkus ne bo možno oceniti.

Prosimo, ne zapirajte vašega brskalnika (Mozilla Firefox, Internet Explorer itd.) med izpolnjevanjem testa. Če ste brskalnik zaprli, lahko nadaljujete z reševanjem testa s klikom na gumb "Začni / nadaljuj s testom". Ponovno vas prosimo, da si preberete FAQ, če bo kaj nejasno ali imate še kako nerešeno vprašanje.